Länsiväylä, Lauttasaaren urheilupuisto, ilmakuva

Länsiväylä, Lauttasaaren urheilupuisto, ilmakuva. Vas. alhaalla Lauttasaarentie 50-54, Katajaharjunniemi. Poikittain sillan yli - Isokaari, taustalla Koivusaari -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Länsiväylä, Lauttasaaren urheilupuisto, ilmakuva

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lauttasaarentie 50-54
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N108293
Mitat
11,5x8
Kuvaustiedot
1966
Helsinki, Lauttasaarentie 50-54
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus