Haku

Liikehuoneisto Hakaniemessä, jossa mm

Liikehuoneisto Hakaniemessä, jossa mm. Säästöpankki, kahvila, kellosepänliike, kenkäkauppa ja huonekaluliike. Taloa kutsuttiin pitkään Parkkisen kulmaksi sen pitkäaikaisen omistajan, kauppias Oskar Parkkisen mukaan. Nykyään paikalla on suuri liike- ja toimistorakennus. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Kienanen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liikehuoneisto Hakaniemessä, jossa mm

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Siltasaarenkatu 16
Aiheen aika
1960 ennen
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N113212
Mitat
6x6
Kuvaustiedot
1960 ennen
Helsinki, Siltasaarenkatu 16
Kienanen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus