Haku

Suomen Sähkö Osakeyhtiö Gottfr

Suomen Sähkö Osakeyhtiö Gottfr. Strömberg AB. Eteläesplanadi 14. - Kasarmikatu 46-48. Rakennus valmistui vuonna 1937. Katutasossa mm. Strömbergin myymälä. -- negatiivi vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Foto Roos / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen Sähkö Osakeyhtiö Gottfr

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläesplanadi 14. Kasarmikatu 46, 48.
Aiheen aika
1937
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N136326
Mitat
13x18 18x24
Kuvaustiedot
1937
Helsinki, Eteläesplanadi 14. Kasarmikatu 46, 48.
Foto Roos, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus