Haku

Kenraalikuvernöörin talo, Eteläesplanadi 6 (nykyinen Valtioneuvoston juhlahuoneisto) sen jälkeen kun talo on ollut punaisten majapaikkana keväällä 1918.

Kenraalikuvernöörin talo, Eteläesplanadi 6 (nykyinen Valtioneuvoston juhlahuoneisto) sen jälkeen kun talo on ollut punaisten majapaikkana keväällä 1918. Tuoleja sikin sokin ja työpöytä. Helsingin valtauksen yhteydessä otettu kuva. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric tai Lönnqvist Gunnar / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kenraalikuvernöörin talo, Eteläesplanadi 6 (nykyinen Valtioneuvoston juhlahuoneisto) sen jälkeen kun talo on ollut punaisten majapaikkana keväällä 1918.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Aiheen aika
1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N10842
Mitat
13x18 16_5x22_5
Kuvaustiedot
1918
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Sundström Eric tai Lönnqvist Gunnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus