Haku

Kasvitieteellinen puutarha; grafiikka

Näkymä Kaisaniemen Kasvitieteelliseen puutarhaan puiselta Pitkäsillalta. Etualalla silta, jolla maisemaa katsova jalankulkija. Taka-alalla Kaisaniemeä ja Kasvitieteellisen puutarhan rakennuksia. Keskellä, sillan alla, Kaisaniemen lahtea ja sillä kulkeva pieni höyrylaiva.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18046 Riitta von Koch HKM 2011 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kasvitieteellinen puutarha; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-2
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka BOTANISKA TRÄDGÅRDEN; ky 2.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Kaisaniemenranta. Siltasaarenkatu.
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Luokitus