Haku

Arkadia-teatteri; grafiikka

Näkymä Arkadia-teatterille. Etualalla katua, jossa hevosvaunuja ja jalankulkijoita. Taka-alalla keskellä teatterirakennus, jonka oikeassa kulmassa katoksellinen terassi. Keskellä kaistale aidattua nurmea teatterille vievien teiden ympäröimänä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18050 Riitta von Koch HKm 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Arkadia-teatteri; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-6
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka ARKADIA THEATERN; ky 6.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Paasikiven aukio. Arkadiankatu. Mannerheimintie.
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Luokitus