Haku

Yliopisto; grafiikka

Näkymä Senaatintorilta yliopistolle. Etualalla toria, jolla jalankulkijoita, koiria ja hevosvaunuja. Taka-alalla keskellä yliopiston päärakennus. Vasemmalla Aleksanterinkadun ja Unioninkadun kulmaa, oikealla Nikolainkirkon (Tuomiokirkon) kellotapuli.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18060 Riitta von Koch HKM 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Yliopisto; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-16
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka UNIVERSITETET; ky 16.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Senaatintori. Unioninkatu. Yliopistonkatu.
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Luokitus