Haku

Kaartinkasarmi; grafiikka

Näkymä Kaartinkasarmille ja Kasarmitorille. Etualalla puiden reunustama tori, jolla hevosvaunuja, hevosia ja jalankulkijoita. Torilla kupolikattoinen pieni rakennus. Takana keskellä Kaartinkasarmi. Kasarmin sisäänkäynnistä marssii ulos sotilaita ryhmässä, edellään ratsumies.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18069 Riitta von Koch HKM 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaartinkasarmi; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-25
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka FINSKA LIF-GÅRDETS SKARPSK.BAT.KASERN.; ky 25.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Kasarmitori
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Luokitus