Haku

Katolinen kirkko; grafiikka

Avara näkymä kirkolle, Pyhän Henrikin katedraalille. Kirkko keskiosassa oikealla, vasemmalla kaksikerroksinen asuinrakennus puinen reunustamana. Etualalla hiekkatie, jolla hevosvaunut ja jalankulkijoita.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18071 Riitta von Koch HKM 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katolinen kirkko; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXIV-1-27
Mitat
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Merkinnät
ka KATHOLSKA KYRKAN.; ky 27.
Valmistus
1866
värilitografia
Helsinki, Pyhän Henrikin aukio 1
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Aiheet
Luokitus