Sökning

Katolinen kirkko; grafiikka

Avara näkymä kirkolle, Pyhän Henrikin katedraalille. Kirkko keskiosassa oikealla, vasemmalla kaksikerroksinen asuinrakennus puinen reunustamana. Etualalla hiekkatie, jolla hevosvaunut ja jalankulkijoita.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit G18071 Riitta von Koch HKM 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Katolinen kirkko; grafiikka

Sparad:
Materialtyp Grafik
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXIV-1-27
Mått
6,4 x 9,6 (7,8 x 11,2)
Anteckningar
ka KATHOLSKA KYRKAN.; ky 27.
Bruk
1866
värilitografia
Helsinki, Pyhän Henrikin aukio 1
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Ämnen
Klassifikation