Kotielämää; piirustus

Vasemmalla nuori nainen maalaustelineen ääressä maalaamassa, sylissään paletti. Hänen takanaan mies ja nainen tarkastelmassa tekeillä olevaa teosta.Vasemmalla nuori mies riisumassa paitaa, palvelusnainen ja vanhempi mies. Kääntöpuolella teos XXVII-2006-35a.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kotielämää; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2006-35b
Mitat
34,2 x 56,2
Merkinnät
va Vet du Fina, då det blir en gubet för konstföreningen Då å något så äkta fosterländskt u denna tafla va va Kära sita Gumma! Hur ska då bli natur och sanning i taflan annars! Tänk Hercules vid skiljervägen! Han hade juhvarkerbyxorellerskorta!ÅhLottenfår se ingenting, ty Anders vänder bara ryggen?
Valmistus
1840 - luku?
tussipiirustus
Helsinki,
Mannerheim August, Tekijä
Aiheet
Kuvaustiedot Tiina Palomäki HKM 2001