Haku

Kotielämää; piirustus

Vasemmalla nuori nainen maalaustelineen ääressä maalaamassa, sylissään paletti. Hänen takanaan mies ja nainen tarkastelmassa tekeillä olevaa teosta.Vasemmalla nuori mies riisumassa paitaa, palvelusnainen ja vanhempi mies. Kääntöpuolella teos XXVII-2006-35a.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tiina Palomäki HKM 2001 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kotielämää; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2006-35b
Mitat
34,2 x 56,2
Merkinnät
va Vet du Fina, då det blir en gubet för konstföreningen Då å något så äkta fosterländskt u denna tafla va va Kära sita Gumma! Hur ska då bli natur och sanning i taflan annars! Tänk Hercules vid skiljervägen! Han hade ju hvarker byxorellerskorta !Åh Lotten får se ingenting, ty Anders vänder bara ryggen?
Valmistus
1840 - luku?
tussipiirustus
Helsinki,
Mannerheim August, Tekijä
Aiheet
Luokitus