Sökning

Koulunjohtaja Lisa Hagman 50-vuotispäivillään

Koulunjohtaja Lisa Hagman 50-vuotispäivillään. Hän oli Lisa Hagmanin yksityisluokat -nimisen koulun johtaja. -- negatiivi, lasi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Sundström Olof / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Koulunjohtaja Lisa Hagman 50-vuotispäivillään

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Helsinki
Datum för ämne
29.09.1932
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N27247
Mått
12x16_5
Bildinformation
29.09.1932
Helsinki, Helsinki
Sundström Olof, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation