Haku

Kluuvikatu 2 vas. ja 4 Pohjoiseplanadilta nähtyinä

Kluuvikatu 2 vas. ja 4 Pohjoiseplanadilta nähtyinä. Kluuvikatu 2:n (- Pohjoisesplanadi 29), hotelli Kämpin talon suunnitteli Theodor Höijer ja se valmistui 1887. Kluuvikatu 4:n rakennusvuosi on 1962 suunnittelijoinaan Antero Pernaja ja Thomas Sandell. Oik. on Kuuvikatu 1 (-Pohjoisesplanadi 25-27), Grönqvistin talo. Se valmistui 1883, sen suunitteli Theodor Höijer. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hakli Kari / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kluuvikatu 2 vas. ja 4 Pohjoiseplanadilta nähtyinä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kluuvikatu 4, 2
Aiheen aika
1974
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N63207
Mitat
9x6 24x18
Kuvaustiedot
1974
Helsinki, Kluuvikatu 4, 2
Hakli Kari, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus