Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; leninki; naisen juhlapuku

fyysinen kuvaus: Hihaton, avokaulainen leveähelmainen puku musta-valko-harmaaruudullista, kultalankasomisteista taftia. Pyöreä pääntie, iso kulmikas kaulus. Yläosa

vartalonmyötäinen, muotolaskokset. Sauma vyötäröllä, kellohelmainen 4 kaitaleesta ommeltu hame, vinoon leikattu. Vasemmassa sivusaumassa vetoketju.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; leninki; naisen juhlapuku

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-2728
Mitat
mitat, pit 115 cm vyötärö 68 cm, helma 286 cm
Valmistus
valmistusaika: 1940 - 1950 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: ammattikäsityö
Tekniikka, ommeltu
Materiaali, tekstiili tafti, kultalanka
Suomi, kangas Kanada
Tuhkanen-Hyypiä, Raakel, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1954
Aiheet
Luokitus