Haku

Uudenmaan läänin maaherra, everstiluutnantti Bruno Jalander

Uudenmaan läänin maaherra, everstiluutnantti Bruno Jalander. Kuvan takana olevan kirjoituksen mukaan kuva on otettu hänen ollessaan "punaisten vankina Lääninvankilassa". Levottomuuksien alettua tammikuussa 1918 Jalander ei osallistunut sotilaalliseen toimintaan vaan piileskeli Helsingissä. Hän palasi maaherran virkaansa Saksan Itämeren divisioonan ja suomalaisten valkoisten vallattua Helsingin punaisilta huhtikuussa 1918. Kesäkuussa 1918 Jalander on Suomen armeijan upseeriluettelossa everstin arvoisena. -- postikortti, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Uudenmaan läänin maaherra, everstiluutnantti Bruno Jalander

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki
Aiheen aika
1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17151
Mitat
14x9
Kuvaustiedot
1918
Helsinki, Helsinki
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus