Haku

Rautatieasemarakennus, Rautatiehallituksen hallintorakennus Rautatientorin yli kaakkoiskulmasta kuvattuna

Rautatieasemarakennus, Rautatiehallituksen hallintorakennus Rautatientorin yli kaakkoiskulmasta kuvattuna. Kuvan vasemmassa reunassa näkyy rakennustelineitä, ja kulku alueelle on estetty lautaseinällä. Asemarakennuksen edustalla autoja ja hevoskärryt. Oikeassa reunassa näkyy pieni osa Kansallisteatteria. Asemarakennuksen takana näkyvä savupiippu purettiin heinäkuussa 1970. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatieasemarakennus, Rautatiehallituksen hallintorakennus Rautatientorin yli kaakkoiskulmasta kuvattuna

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki Keskusasema
Aiheen aika
1915 n
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26771
Mitat
13x18 18x22_5
Kuvaustiedot
1915 n
Helsinki, Helsinki Keskusasema
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus