Haku

Henkilöryhmä penkillä kesäpäivänä

Henkilöryhmä penkillä kesäpäivänä. Oik. Emil Schybergson, pankkimies ja poliitikko, v:sta 1906 v:een 1920 (kuolemaansa) asti Suomen Hypoteekkiyhdistyksen toimistusjohtaja. Hän oli 1910-luvulla kehittämässä Kulosaaren huvilakaupunki -yhdyskuntaa. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ståhlberg / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Henkilöryhmä penkillä kesäpäivänä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki
Aiheen aika
1919 viimeistään
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17161
Mitat
6_5x11
Kuvaustiedot
1919 viimeistään
Helsinki, Helsinki
Ståhlberg, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus