Haku

Kulosaarelaisnuoria ja pappinsa rippijuhlapäivänä Kulosaaren pienen "huvilakirkon" portailla

Kulosaarelaisnuoria ja pappinsa rippijuhlapäivänä Kulosaaren pienen "huvilakirkon" portailla. Edessä vasemmalta: Ulla Ekholm, Brita Andersin, Maire (?), Brita Bucht, Ingeborg Jung. Heidän takanaan vasemmalta: Irma Bäckström, Saga Tidström Saga Bergman, Anita Borenius, Brita Gylden. Takana vasemmalta: Lars Bremer, Nils Stenbäck, Kaj Franck, vt kirkoherra Rafael Gyllenberg, tunnistamaton nuori mies, Herman Hortling ja Gunnar Sandström. Kulosaarentie 40 (=Kulosaarentie 42). -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulosaarelaisnuoria ja pappinsa rippijuhlapäivänä Kulosaaren pienen "huvilakirkon" portailla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kulosaarentie 42
Aiheen aika
1928
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17167
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1928
Helsinki, Kulosaarentie 42
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus