Haku

Leikkivät pojat -veistos Kramerin lehdossa. veistoksen lahjoitti vuorineuvos Anders Kramer, sen suunnitteli kuvanveistäjä Viktor Jansson ja se paljastettiin 1943.

Leikkivät pojat -veistos Kramerin lehdossa. veistoksen lahjoitti vuorineuvos Anders Kramer, sen suunnitteli kuvanveistäjä Viktor Jansson ja se paljastettiin 1943. Vesialtaan suunnitteli arkkitehti Bertel Jung yhdessä Viktor Janssonin kanssa. Punagraniiittinen allas on nimeltään Raivaajien kaivo (Pionjärernas brunn). Kulosaarentie - Bertel Jungin tie. -- postikortti, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Leikkivät pojat -veistos Kramerin lehdossa. veistoksen lahjoitti vuorineuvos Anders Kramer, sen suunnitteli kuvanveistäjä Viktor Jansson ja se paljastettiin 1943.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kramerin lehto
Aiheen aika
1950 -luku?
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17168
Mitat
9x13
Kuvaustiedot
1950 -luku?
Helsinki, Kramerin lehto
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus