Haku

Kulosaaren ensimmäisen kirkon, "huvilakirkon" kirkkosalin alttaripuoli

Kulosaaren ensimmäisen kirkon, "huvilakirkon" kirkkosalin alttaripuoli. Kulosaaren syksyllä 1921 perustettu seurakunta vuokrasi kunnalta huvilan kirkkokäyttöön. Arkkitehti Armas Lindgren suunnitteli tilamuutokset, mm kirkkosalin ja sakaristo-kanslian. Toisessa ja ulkkokerroksessa olivat asuintilat (pappila). Lennart Segerstråle maalasi 1925 kirkon alttaritaulun (jossa Jeesus rukoilee Getsemanessa). Kulosaarentie 40 (=Kulosaarentie 42). -- vedos, 2kpl, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulosaaren ensimmäisen kirkon, "huvilakirkon" kirkkosalin alttaripuoli

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kulosaarentie 42
Aiheen aika
1930 n?
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17188
Mitat
8x13 ja irtokuva 17x24
Kuvaustiedot
1930 n?
Helsinki, Kulosaarentie 42
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus