Haku

Kirkkoherran rouva Sylvia Wirén (o.s. Snellman) huoneessaan, joka on samalla ruokasali

Kirkkoherran rouva Sylvia Wirén (o.s. Snellman) huoneessaan, joka on samalla ruokasali. Rouva istuu 1700-luvulta olevalla sohvallaan, huoneen värit ovat valkoinen, kulta ja vanha roosa. Kulosaarentie 40 (= Kulosaarentie 42), Robert Tikkasen suunnittelema huvila joka muutettiin 1921 pappilaksi (yläkerta), seurakuntakodiksi ja kirkkosaliksi (alakerta). Kulosaaren kirkkorakennuksen valmistuttua 1935 pappila ja seurakuntakoti jäivät entiseen rakennukseensa. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kirkkoherran rouva Sylvia Wirén (o.s. Snellman) huoneessaan, joka on samalla ruokasali

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kulosaarentie 42
Aiheen aika
1950 n ?
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17219
Mitat
11x17
Kuvaustiedot
1950 n ?
Helsinki, Kulosaarentie 42
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus