Haku

Äitienpäiväjuhla "invalidisairaalassa", SPR:n sairaalassa

Äitienpäiväjuhla "invalidisairaalassa", SPR:n sairaalassa. Edessä 3. vas. ylihoitaja Anne-Marie van Bockhoven, oikealla puolellaan Werner Wirén. Edessä kesk. valkokauluksinen Siiri Vainio vieressään Elis Gulin. Tukholmankatu (= Topeliuksenkatu 5). -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Äitienpäiväjuhla "invalidisairaalassa", SPR:n sairaalassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Topeliuksenkatu 5
Aiheen aika
1942
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G17380
Mitat
16x22
Kuvaustiedot
1942
Helsinki, Topeliuksenkatu 5
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus