Sökning

Unioninkatu 23-27. Etualan poikkikatu on Aleksanterinkatu

Unioninkatu 23-27. Etualan poikkikatu on Aleksanterinkatu. Unioninkatu 23 Kauppatorin laidalla on ns. Apteekin talo, Unioninkatu 27 on ns. Kiseleffin eli Stockmannin talo, jonka Senaatintorinpuoleinen, vanhin osa on 1770-luvulta. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Unioninkatu 23-27. Etualan poikkikatu on Aleksanterinkatu

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Unioninkatu 23-27
Datum för ämne
1961
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N41723
Mått
6x6 18x20
Bildinformation
1961
Helsinki, Unioninkatu 23-27
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation