Miss Universum Armi Kuusela, Helsingin ylipormestari Eero Rydman ja toimittaja Niilo Tarvajärvi Töölön Pallokentällä

Miss Universum Armi Kuusela, Helsingin ylipormestari Eero Rydman ja toimittaja Niilo Tarvajärvi Töölön Pallokentällä. Armi Kuuselan kunniaksi järjestetty Kukkaisjuhla Helsingin olympialaisten päättäjäispävän iltana. -- dia, filmi, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Miss Universum Armi Kuusela, Helsingin ylipormestari Eero Rydman ja toimittaja Niilo Tarvajärvi Töölön Pallokentällä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Urheilukatu 5. Paavo Nurmen tie 2.
Aiheen aika
03.08.1952
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLVIII-298
Mitat
8,5x10
Kuvaustiedot
03.08.1952
Helsinki, Urheilukatu 5. Paavo Nurmen tie 2.
Olympia-kuva Oy, Valokuvaaja
Aiheet