Haku

Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31. Merikadun tämä osa on ollut Speranskintie v. 1908-1928)

Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31. Merikadun tämä osa on ollut Speranskintie v. 1908-1928). Kuvattu Armfeltintie 6:n kohdalta. Armfeltintie 2 on asuintalo, jonka ovat suunnitelleet von Essen, Kallio ja Ikäläinen. Rakennus on valmistunut vuonna 1911. Rakennuksen rakennutti professori Juho Heikki Vennola, minkä vuoksi sitä onkin kutsuttu Vennolan taloksi. (Tiedot: Kaija Nenonen & Kirsti Toppari, "Herrasväen ja työläisten kaupunki. Helsingin vanhoja kortteleita 2", s. 50.) -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wilkman W. W. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31. Merikadun tämä osa on ollut Speranskintie v. 1908-1928)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Armfeltintie 2
Aiheen aika
1912
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N37564
Mitat
11_5x16_5
Kuvaustiedot
1912
Helsinki, Armfeltintie 2
Wilkman W. W., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus