Haku

Helsingin rautatieasema, Kaivokadun puoleinen julkisivu

Helsingin rautatieasema, Kaivokadun puoleinen julkisivu. Tornissa ei ole kellotaulua (tai se on peitetty). Lyhdynkantajapatsailla ei ole pyöreitä lamppuja käsissään, vaan kapeat levyt niiden paikalla. Yhdellä patsaista ei ole käsissään mitään. Vasemmanpuoleisten patsaiden alla on kaksi henkilöä ja lautakasoja. Oikeanpuoleisten patsaiden alla on mahdollisesti valokuvaaja. Helsingin uusi rautatieasema valmistui vuonna 1918 ja vihittiin käyttöön 1919. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin rautatieasema, Kaivokadun puoleinen julkisivu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1
Aiheen aika
1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26773
Mitat
12x16_5 18x24
Kuvaustiedot
1919
Helsinki, Kaivokatu 1
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus