Helsingin rautatieasema Kaivokadun ja Rautatientorin kulmasta nähtynä

Helsingin rautatieasema Kaivokadun ja Rautatientorin kulmasta nähtynä. Etualalla raitiovaunukiskot, jotka kulkevat Keskuskadun suunnalta Rautatientorille. Kellotornissa ei ole kellotaulua tai se on peitetty. Lyhdynkantaja -patsailla on pallonmuotoiset lamput käsissään, toisin kuin Sundströmin samalta paikalta talvella ottamassa kuvassa N26773. Helsingin uusi rautatieasema valmistui vuonna 1918 ja vihittiin käyttöön 1919. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin rautatieasema Kaivokadun ja Rautatientorin kulmasta nähtynä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1
Aiheen aika
1919 - 1922
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26774
Mitat
13x18 18x24
Kuvaustiedot
1919 - 1922
Helsinki, Kaivokatu 1
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus