Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

merkki; rintamerkki; Open Vantaa

fyysinen kuvaus: Pyöreä, hieman kupera laatta peltiä, tausta valkoista muovia. Takana kiinnitysneula. Valkoisella pohjalla kellanvihreä viivasykerö, jossa sinisellä OPEN / VANTAA

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; rintamerkki; Open Vantaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
V9-11
Mitat
mitat, halk 3,8 cm, vah 0,6 cm n
Merkinnät
merkintä, QUICK BUTTON / BADGES SYSTEM
Valmistus
valmistusaika: 2011 n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, metalli pelti, muovi
Quick Button Badges International Ab, liikemerkin käyttäjä
Käyttö
käyttöaika: 2012
Helsinki
World Design Capital (WDC) Helsinki 2012 -teemavuoden näkyvyysmateriaalia
Aiheet
Luokitus