Haku

leikkikalu; palikkasarja pakkauksessaan; Helsinki Made of Wood

Maailman designpääkaupungiksi valitaan hakemusten perusteella joka toinen vuosi yksi kaupunki, jonka katsotaan poikkeuksellisen ansiokkaasti edistävän muotoilun käyttöä kaupungin kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Vuoden 2012 maailman designpääkaupungiksi valittiin Helsinki, yhdessä Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Lahden kanssa. Valinnasta vastaa teollisen muotoilun maailmanjärjestö Icsid (International Council of Societes of Industrial Design. Järjestö omistaa myös World Design Capital -tuotemerkin oikeudet. (http://wdchelsinki2012.fi/faq)

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2013 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; palikkasarja pakkauksessaan; Helsinki Made of Wood

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
V9-13
Mitat
pussi 30,5 x 22 cm palikat kork 1,5 - 12,5 cm, lev 2-7,5 cm, syv 1-8 cm, halk 9 cm
Merkinnät
pussiin painettu WDCHelsinki 2012 -logo, H E L S I N K I MADE / OF /WOOD, sekä Tämä tuote ei ole lelu. Ei alle 3-vuotiaille; teksti myös ruotsiksi ja englanniksi.
Valmistus
2011 n
teollinen
puu, tekstiili puuvilla, paperi
veisto, maalattu, ommeltu
Kokoro & Moi, suunnittelija, WDC Helsinki 2012, valmistaja/ valmistuttaja
Käyttö
käyttämätön
World Design Capital (WDC) Helsinki 2012 -teemavuoden myyntituote
Aiheet
Luokitus