Haku

Korkeimman hallinto-oikeuden istunto Valtionneuvoston linnassa

Korkeimman hallinto-oikeuden istunto Valtionneuvoston linnassa. Pöydän päässä korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Urho Castrén. Seinillä KHO:n presidenttien muotokuvat, vas. K.J. Ståhlberg, H. Rautapää ja K.G. Söderholm. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Olof / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Korkeimman hallinto-oikeuden istunto Valtionneuvoston linnassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Snellmanninkatu 1
Aiheen aika
1929
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26184
Mitat
12x16 17x23_5
Kuvaustiedot
1929
Helsinki, Snellmanninkatu 1
Sundström Olof, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus