Sökning

Purkaustöitä Länsisatamassa

Purkaustöitä Länsisatamassa. Etualalla vaunuja raiteilla, takana laiva. Oikealla poika katselee työntekoa. -- negatiivi, lasi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Sundström Olof / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Purkaustöitä Länsisatamassa

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Länsisatama
Datum för ämne
1932
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N30592
Mått
8x12
Bildinformation
1932
Helsinki, Länsisatama
Sundström Olof, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation