Haku

Yleislakko 1956.

Yleislakko 1956. Auraamattomat raitiotiekiskot Mannerheimintiellä Ylioppilastalon edustalla. Takana: Mannerheimintie 18. Forum (Mannerheimintie 20. - Simonkatu 2.). Eduskuntatalo (Mannerheimintie 30). Ajoneuvot vasemmalta oikealle: Citroën -pakettiauto, Ford Vedette, Vauxhall Velox, Studebaker (vm. 1951), EMW. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Yleislakko 1956.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 18, 20, 30. Simonkatu 2.
Aiheen aika
1956 maaliskuu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N10008
Mitat
6x6 18x24
Kuvaustiedot
1956 maaliskuu
Helsinki, Mannerheimintie 18, 20, 30. Simonkatu 2.
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus