Haku

kaulakoru; Blossom

Made in Helsinki -näyttelyyn valmistettu koru, edustaa modernia helsinkiläistä hopeasepäntyötä. Blossom korut ovat saaneet alkunsa kasvin muodosta. Ne kuvaavat kesää, jolloin luonto on kukkeimmillaan. http://www.marikallionpaa.fi/unique-jewellery/blossom

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaulakoru; Blossom

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
V36-1
Mitat
halk 4,6 cm, kork 2,4 cm, kaulaketjun pit 43 cm
Merkinnät
Leimat: MAHA 925. Kortissa: Mari Kallionpää Jewellery, Mari Kallionpää muotoilija/designer, liike/shop: JUJU Jewellery, Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki.
Valmistus
2012
metalli hopea, helmet (lasi?), pahvirasia

Suomi, Helsinki
Kallionpää, Mari, suunnittelija Mari Kallionpää Jewellery (MAHA), valmistaja Juju Jewellery, jälleenmyyjä
Käyttö
käyttämätön
Näyttelyt
Made in Helsinki Hakasalmen huvila 12.6.2012 - 1.9.2013.
Aiheet
Luokitus