Haku

rasia; teerasia

Made in Helsinki -näyttelyyn valmistettu esine, edustaa modernia helsinkiläistä hopeasepäntyötä. Heta Anderson: "Perustin Her Design Oy Ltd- yrityksen perheeni kanssa vuonna 2003. Yrityksessä toimin pääsuunnittelijana ja valmistajana. Suunnittelen ja valmistan käsityönä hopeakorumallistoja, hopeaesineitä, ja toteutan asiakastilauksia, myös muista jalometalleista, kuten kullasta ja palladiumista. Korujen valmistuksessa käytän perinteisiä hopea- ja kultasepän käsityömetodeja, mutta tuotan hopeakoruja myös piensarjatuotannon menetelmin. Hopeaesineet valmistan pääasiassa täysin käsityönä uniikkikappaleina, mutta useamman kappaleen mittatilaustyössä hyödynnän myös piensarjatuotantomenetelmiä." http://www.herdesign.fi/herdesignfi.html

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi jpg 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; teerasia

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
V35-1
Mitat
halkaisija 8-8,2 cm, korkeus 7 cm
Merkinnät
Leimat: HER 925 vene. Kortti: Her Design oy ltd, Heta Anderson hopeaseppä silversmith, Juju Jewellery Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki, www.jujujewellery.fi.
Valmistus
2012
metalli hopea, rasia pahvi

Suomi, Helsinki
Anderson, Heta, suunnittelija Her Design Oy Ltd (HER), valmistaja Juju Jewellery, jälleenmyyjä
Käyttö
käyttämätön
Näyttelyt
Made in Helsinki Hakasalmen huvila 12.6.2012 - 1.9.2013.
Aiheet
Luokitus