Haku

Näkymä Alppipuistossa sijainneen ravintola Alppilan (Alphyddan) edustalta

Näkymä Alppipuistossa sijainneen ravintola Alppilan (Alphyddan) edustalta. Ravintola rakennettiin vuonna 1870, se paloi vuosina 1875 ja 1895, mutta rakennettiin uudestaan. Se tuhoutui lopullisesti tulipalossa 1951. -- repronegatiivi, negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nyblin Daniel / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Alppipuistossa sijainneen ravintola Alppilan (Alphyddan) edustalta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Alppipuisto
Aiheen aika
1890
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N88578
Mitat
9x12, 18x24
Kuvaustiedot
1890
Helsinki, Alppipuisto
Nyblin Daniel, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus