Haku

Keskuskatu 3 - 1b

Keskuskatu 3 - 1b. Keskuskatu 1b:n päädyssä suuri Martini -mainos, rakennuksessa Suomen Käsityöläis-Osake-Pankin konttori ja elokuvateatteri Kino-Palatsi. Talo on Eliel Saarisen 1920 suunnittelema ja Suomen Käsityöläis-Osake-Pankin rakennuttama. Siinä sijaitsi pankin pääkonttori vuoteen 1948 asti. 1910 rakennettu Kino-Palatsi sijaitsi korttelin sisällä, ja sinne pääsi Saarisen suunnitteleman talon kautta. Keskuskatu 3:n katutasossa liikkeitä: Leninkiliike Mira, Parfumerie Harrison, Kultakuppi - Goldkopper, Pukimo Old England. Talojen edessä parkkipaikkoja, pysäköitynä autoja sekä sivuvaunullinen moottoripyörä. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Olof / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keskuskatu 3 - 1b

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Keskuskatu 1b, 3.
Aiheen aika
1933
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N25413
Mitat
12x16,5
Kuvaustiedot
1933
Helsinki, Keskuskatu 1b, 3.
Sundström Olof, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus