Haku

rasia; Güvercin Kibriti; tulitikkurasia

Vuosina 1933-1942 toiminut Tuusulan Jokelassa sijainnut Tulitikku Oy fuusioitui TUKO:on, kunnes ruotsalainen STAB tuli tulititikkutehtaan osaomistajaksi 1970-luvulla, jolloin vuosiksi 1972-1981 otettiin käyttöön yrityksen vanha nimi. Etiketti on uudistuotantoa ns. "vanhat etiketit" -tikkusarjasta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digikuva jpg 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; Güvercin Kibriti; tulitikkurasia

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-1693 -3
Mitat
kork 1,5 cm, lev 3,6 cm, pit 5,3 cm
Merkinnät
Painatus etiketissä: [kreikankielistä tekstiä] THE PIGEON GÜVERCIN KIBRITI SAFETY MATCHES MANUF. BY TULITIKKU OY HELSINKI MADE IN FINLAND / VANHAT ETIKETIT Uusintapainatus tulitikkuetiketeistä menneiltä vuosikymmeniltä Tulitikku Oy JokelaKeskisisältö45kpl
Valmistus
1970 -luku
teollinen
pahvi, paperi, puu
painettu, taitettu, liimattu
Tuusula, Jokela
Tulitikku Oy Jokela, valmistaja
Käyttö
- 1979
Helsinki, Kuusikkotie 4
Kuulas Anna-Kaarina, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus