Haku

rasia; tulitikkurasia; Tammerfors Tändsticksfabrik Prima Paraffinerade säkerhets tändstickor

Tammerfors Tändsticksfabriks Ab oli perustettu vuonna 1856, vuonna 1905 perustettu Åbo-Björneborgs-Tammerfors Tändsticksfabrikers Aktiebolag osti mm. Tammerfors Tändsticksfabriks Ab:n ja sulki tehtaan vuodenvaihteessa 1906-1907.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digikuva jpg 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; tulitikkurasia; Tammerfors Tändsticksfabrik Prima Paraffinerade säkerhets tändstickor

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-2092
Mitat
korkeus 1,7 cm, leveys 3,7 cm, pituus 5,9 cm
Merkinnät
Etiketissä painatus: TAMMERFORS TÄNDSTICKSFABRIKS PRIMA Paraffinerade SÄKERHETS TÄNDSTICKOR IMPREGNERADE TAMPEREEN TULITIKKUTEHTAAN PRIMA Paraffineerattuja WAARATTOMIA TULITIKKUJA
Valmistus
1900 - 1906 n
teollinen
puu, paperi, pahvi
painettu, taitettu, liimattu
Suomi, Tampere
Tammerfors Tändsticksfabriks Ab, valmistaja
Aiheet
Luokitus