Vanhakaupunki, Kirkkorinne

Vanhakaupunki, Kirkkorinne. Helsingin 400-vuotismuistomerkin paljastustilaisuus. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja varatuomari Eino Tulenheimo pitämässä puhetta. Taustalla muistomerkki, joka on vielä peitetty mustalla kankaalla. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhakaupunki, Kirkkorinne

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kirkkorinne
Aiheen aika
11.06.1950
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N92842
Mitat
kino
Kuvaustiedot
11.06.1950
Helsinki, Kirkkorinne
Heinonen Eino, Valokuvaaja
Aiheet