Haku

Iloisia kesäyllätyksiä; mainos

Vastaa ja voita sisältörikas kesä. Nyt sinulla on tilaisuus tilata edullisesti sisältörikkaita lehtiä neljäksi tai viideksi kuukaudeksi kolmen kuukauden tilaushinnalla ja voittaa samalla vaikkapa auto Iloisia kesäyllätyksiä -kilpailussa. Tutustu allaoleviin lehti-esittelyihin, täytä kilpailukuponki ja rasti haluamasi lehti. Lehtiesittelyssä: me naiset, kodin kuvalehti, viikko sanomat, aku ankka, purje ja moottori sekä kansa taisteli -miehet kertovat.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM 2015 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Iloisia kesäyllätyksiä; mainos

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLVII-5894
Mitat
kork 50 cm, lev 35 cm
Valmistus
1973
painettu
paperi
Käyttö
1973
Suunnittelu
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus
mainos (tallenne)