Sökning

"Pikku-Pelle neuvolassa." Terveyssisar Lindqvist punnitsee Per-Erik Stenlundia, 1 vuotta, neuvolassa

"Pikku-Pelle neuvolassa." Terveyssisar Lindqvist punnitsee Per-Erik Stenlundia, 1 vuotta, neuvolassa. Perämiehenkatu 13. - Merimiehenkatu 43. Uusi neuvola avattiin helpottamaan lapsirikkaan Punavuoren alueen neuvolatilannetta. -- negatiivi, nitraatti, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Heinonen Eino / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

"Pikku-Pelle neuvolassa." Terveyssisar Lindqvist punnitsee Per-Erik Stenlundia, 1 vuotta, neuvolassa

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Perämiehenkatu 13. Merimiehenkatu 43.
Datum för ämne
1951
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
N93454
Mått
kino
Bildinformation
1951
Helsinki, Perämiehenkatu 13. Merimiehenkatu 43.
Heinonen Eino, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation