Haku

Puistokatu 6 (ent. Länsi-Kaivopuisto 2), Kaivopuisto, kuvattuna lounaissuunnasta

Puistokatu 6 (ent. Länsi-Kaivopuisto 2), Kaivopuisto, kuvattuna lounaissuunnasta. Vuonna 1890 valmistunut hirsirakenteinen talo ja sen taakse jäävä Puistokatu 4 ovat viimeiset läntisen Kaivopuiston säilyneet puuhuvilat. Vuosina 1953 - 1958 rakennuksessa toimi Länsi-Kaivopuiston kansakoulu, nykyään siinä on päiväkoti Kaivopuisto. Vasemmalla näkyy asuinrakennus Puistokatu 9 (arkkitehti John Settergren 1914). -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puistokatu 6 (ent. Länsi-Kaivopuisto 2), Kaivopuisto, kuvattuna lounaissuunnasta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Puistokatu 6
Aiheen aika
15.05.1961
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N200549
Mitat
kino
Kuvaustiedot
15.05.1961
Helsinki, Puistokatu 6
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus