Sökning

pakkaus; kas-kas kotiväri

Helsinkiläisestä Asusteliike Bondista vuonna 1973 omistajanvaihdoksen yhteydessä museoon lunastettua ns. vanhaa varastoa.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit jpg digikuva 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

pakkaus; kas-kas kotiväri

Sparad:
Materialtyp Föremål
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XLIII-828 a
Mått
kork. 9,5, lev. 5, pit. 1 cm
Anteckningar
24 Taiteellinen Kas tässä TEILLE tutkittu ratkaistu kas-kas KOTIVÄRI kas-kas KOTIVÄRI YLEISVÄRI
Tillverkning
1950 -luku
teollinen
pahvi

Suomi, Helsinki
Kas-kas Oy, valmistaja Asusteliike Bond, jälleenmyyjä Kallio Elsa, suunnittelija (pakkauksen)
Bruk
- 1973
Helsinki, Fredrikinkatu 16
Ämnen
Klassifikation