Bay City Rollers -yhtyeen faneja hotelli Hesperian vieressä Kivelänkadulla

Bay City Rollers -yhtyeen faneja hotelli Hesperian vieressä Kivelänkadulla. Monella tytöllä on kaulassaan skottiruutuinen kaulaliina, joka oli merkki yhtyeen faniudesta. -- digirepro, dng ja tiff, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Bay City Rollers -yhtyeen faneja hotelli Hesperian vieressä Kivelänkadulla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kivelänkatu 1 B
Aiheen aika
1978 helmikuu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G35578
Kuvaustiedot
1978 helmikuu
Helsinki, Kivelänkatu 1 B
Ahola Harri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus