Sökning

Kaisaniemenranta

Kaisaniemenranta. Talvinen näkymä Kaisaniemenrannasta Pitkällesillalle päin. Etualalla lumen peittämiä talviteloilla olevia veneitä. -- negatiivi, filmi, mv

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kaisaniemenranta

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Kaisaniemenlahti, Kaisaniemenranta
Datum för ämne
1969 n.
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
ser024934
Mått
kino
Bildinformation
1969 n.
Helsinki, Kaisaniemenlahti, Kaisaniemenranta
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation