Haku

Kiinteistö Oy Siltasaarenkatu 4; Siltasaarenkatu 4; Helsinki

Julkisivumuutoksia jo rakennus ja suunnitteluvaiheessa. V. 1989 tulipalo 2. kerroksen saunassa ja sen kunnostus (Kalevi Ruokosuo). Vuonna 1997 Kioskitilaan matkatoimisto, julkisivuun uusi ovi ja luukun tilalle lasi, sisäänkäyntisyvennyksen laatoitus ja vanhan sälekaton uusiminen (Kimmo Nikka). V. 1997 Ulkopintojen verhoilu graniitilla 1. kerroksessa (Reino Rissanen). Julkisivu ruskeaa tiiltä, nauhaikkunat viiden ikkunan ryhmissä. Ensimmäisessä kerroksessa liiketiloja sekä ovisyvennys.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Teppo Mia / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 20.05.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kiinteistö Oy Siltasaarenkatu 4; Siltasaarenkatu 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1978; 1979
Kalevi Ruokosuo, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Siltasaarenkatu 4
Käyttö
1980
Käyttöönottovuosi
Luokitus