Haku

SDP:n puoluetoimisto; Saariniemenkatu 6; Helsinki

SDP:n puoluetoimiston talo. 6-kerroksinen, vaaleilla pystylistoilla jäsennelty moderni, tumma rakennus, jossa nauhaikkunat. Pääsisäänkäynnillä Kimmo Pyykön reliefi "Vuorovaikutus" vuodelta 1978.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Teppo Mia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 20.05.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

SDP:n puoluetoimisto; Saariniemenkatu 6; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1977; 1978
Seppo Kilpiä, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Saariniemenkatu 6
Käyttö
1979
Käyttöönottovuosi
Luokitus