Haku

John Stenbergin ranta 4; Helsinki

Tontille rakennettiin vuonna 1978 Oy Wärtsilä Ab:n väliaikainen autohalli ja huoltorakennus, joka purettiin Wärtsilä-Strand hotellin tieltä. Nykyisin tiloissa toimii Hilton Hotel. Vuonna 1987 lisättiin allkuperäiseen suunnitelmaan 8. kerros ja julkisivumuutos (M. Schuurman). Sisätilan muutostyöt v. 1989, v. 1991 terassin laajennus (M. Schuurman). Vuonna 1992 autohallitilat discoravintolaksi (arkk. toim. Studio Arkki). Saunatilojen laajennus v. 2001 ja autohallissa muutostyö säilytystiloiksi v.2003 (arkk. toim. Schuurman).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Teppo Mia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 20.05.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

John Stenbergin ranta 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1986; 1987
Martinus Schuurman, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, John Stenbergin ranta 4
Käyttö
1988
Käyttöönottovuosi
Luokitus