Helsingin Yrityslinna, ent. sokeainkoulu; Ensi Linja 1; Helsinki

Alun perin sokeainkouluksi suunniteltu rakennus. Sisäpihan parvekkeet purettu vuonna 1974 (Aino ja Pekka Laurila). Vuodesta 2014 Helsingin kaupungin Yrityslinna. Punatiilinen, uusrenessanssin tyylinen kolmekerroksinen rakennus, jonka julkisivussa runsaasti valkoisia harkkokoristeita ikkunoiden ympärillä sekä nurkkapilastereissa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Yrityslinna, ent. sokeainkoulu; Ensi Linja 1; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
ajoittamaton Theodor Granstedt, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Ensi Linja 1
Käyttö
1898
Käyttöönottovuosi