Kallion kiinteistöt Oy; Toinen linja 10; Helsinki

Ensimmäisen kerroksen ikkunat uusittu ja oviin ja ikkunoihin lisätty vaakajakoja vuonna 1988 (Toivo Korhonen). Lounaispäädyn julkisivurappaus v. 2000, muiden julkisivujen eristerappaus ja huoneistokohtainen ilmanvaihto v. 2006, hissien uusiminen ja 1. kerroksen huoneistomuutos sisäsiivessä v. 2009, hissien konehuoneiden poisto ullakolta v. 2010 (arkk. Tutsa Kuhmonen). 1930-luvun funktionalismia edustava rakennus, keltaiseksi rapattu julkisivu ja tasainen ikkunarytmi pitkällä sivulla. Pihasiipi osittain kolmikerroksinen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kallion kiinteistöt Oy; Toinen linja 10; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1938
Rudolf Lanste, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Toinen linja 10
Käyttö
1939
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 25.06.2015